Prikazano 1 – 12 od 40 proizvoda

Casa Grande ponuda nameštaja

Stolica Aurora C-036

14.669 din
Stolica C-036 sa naizgled klasičnim sedlom i nogama, ali polukružni dodatak za leđa daje joj veliku podršku i moderan dizajn. Karakteristično je da mogu biti u dva različita i obojiće prostor po vašoj želji. Noge su izrađene od punog drveta bukve / hrasta ili oraha. Lako se kombinuje sa bilo kojim stolom, posebno sa okruglim stolovima. Ova stolica ulepšava svaki prostor od kuće do restorana. Zbog mogućnosti kombinovanja boja i svog modernog dizajna, pronalazi veliku primenu u opremanju ugostiteljskih objekata.

Stolica Kloi C-027

15.435 din
Moderan dizajn i kombinacija funkcionalnosti i udobnosti uz korišćenje najkvalitetnije pažljivo odabrane tkanine za nameštaj što ovaj komad nameštaja čini pravim izborom za kompletno opremanje restorana, hotela, konferencijskih sala i naravno vašeg doma. S-027 je napravljen od metalnog okvira, a naslon i deo za sedenje prekriveni su sunđerom i netkanim tekstilom. Pored onoga što imamo sa metalom, imamo i drvene noge za sve one koji ne žele da idu dalje od klasike, u nijansama bukve, hrasta, oraha i pastelnim nijansama.

Stolica Iris C-031

15.645 din
Udobna polufotelja u kojoj ćete pronaći svoju zonu komfora i nećete želeti da napustite. Nema oštrih ivica, topao pogled koji će svaki prostor obeležiti notom profinjenosti i vedrine. To može biti kombinacija dve boje sa zakošenim nogama od punog drveta bukva / hrast / orah.

Stolica Mona C-022

12.100 din
Udobna tapacirana stolica koja pleni modernom, mirnom elegancijom i jasno definisanim dizajnom. Idealan je za kombinovanje sa više stilova nameštaja. Visoki blago zakrivljeni naslon čini stolicu vrlo udobnim i estetskim komadom nameštaja za sedenje. Da bi se zagarantovao komfor u proizvodnom procesu, naslon je ojačan elastičnim trakama koje se nastavljaju na sedlu dopunjenom oprugama i sunđerom. Mogućnost atraktivnih boja na presvlaci čini stolicu još jedinstvenijom.

Stolica Mona Čester C-022/K

14.500 din
Ova elegantna stolica je divan detalj za stilsku trpezariju koja će vam omogućiti da udobno sedite, naglašavajući moderan ili rustičan enterijer. Elegantan okvir napravljen je od drveta bukve ili hrasta. Sa blago nagnutim zadnjim nogama za razliku od prednjih, visoki naslon koji je preklopljen na vrhu i dodatno ukrašen Česterfildom, odražava dizajn ovog dela bezvremenskom elegancijom. Naslon za veću udobnost ojačan je elastičnim trakama koje se nastavljaju na sedlu upotpunjene oprugama i sunđerom. Konačne detalje boje drveta i presvlake ostavljamo vama.

Stolica Noa C-024

14.112 din
Ova stolica je dokaz moderne elegancije u minimalističkom dizajnu. Metalna konstrukcija potpuno prekrivena glatkim somotom sa širokim spektrom boja, koju odlikuju prefinjeni, ali upečatljivi kvadratni šavovi koji ulepšavaju stolicu. Dizajnirane noge izrađene od bukve, hrasta ili oraha, a u kolekciji dostupne za izradu metala, koje daju celoj stolici upravo onakav kakav bi trebalo da izgleda, ultra moderno.

Stolica Katja C-032

15.645 din
Dizajniran za moderne kafiće i restorane, a zašto ne i za vaš dom. Jedinstvena u dizajnerskoj stolici S-032 sa blagim naslonom koji je pružio posebnu podršku vašem telu. Ova stolica će vam pružiti jedinstveni osećaj udobnosti, sigurnosti i čvrstoće i dati će prostoru prepoznatljiv pečat. Stolica je izrađena od visokokvalitetnih materijala, sa masivnim nogama od bukve / hrasta / oraha.

Stolica Anika C-025

16.900 din
Stolica C-025 napravljena je od metalnog okvira na naslonu, a deo za sedenje od šperploče od bukve i naslona. Deo za sedenje prekriven je sunđerom i netkanim tekstilom, a kao završni deo za tapaciranje koristi se tkanina za nameštaj. Noge su izrađene od punog drveta bukve / hrasta / oraha. Stolica C-025 je savršena za kombinovanje sa stolicama Cv-024. Udobnost i naginjanje za istinsko uživanje ponudiće ova stolica, a estetska lepota neće vas ostaviti ravnodušnim. Lako se uklapa sa stolovima sa metalnim nogama, kao i sa svim ostalim našim stolovima.

Stolica Bjanka C-028

17.199 din
Moderna stolica sa urbanim dizajnom koja je savršen dodatak za vaš dom. Delo estetske originalnosti, koje će vašoj sobi pružiti dašak stila. Izrađen od metalnog okvira, moderne siluete zaobljenog naslona i četvrtastog sedišta koje se oslanja na zaobljene stožaste noge izrađene od drveta bukve, hrasta ili oraha. Spakovan je sa mekanim somotom gde su prednji deo naslona i sedla obeleženi vertikalnim grebenima koji doprinose uživanju u udobnosti uz moderan izgled.

Stolica Evelin C-029

15.435 din
Zanimljiv model stolice sa specifičnim naslonom za ruke koji zrači svojom udobnošću, elegancijom i zanimljivo izrezanim stranicama na koje ćete se savršeno osloniti i uživati u svim trenucima bilo da ste kod kuće, na poslu, u restoranu, kafiću ili svojoj sobi. Za sve enterijere i sve prilike, stolica S-029 će modernizovati prostor i godinama će svedočiti o kvalitetu, odanosti i trajnosti. Lako se uklapaju u bilo koji tip stolova, posebno u one sa oštrijim uglovima. Noge su izrađene od punog drveta bukve / hrasta / oraha.