Sastav materijala:

1  3D LATEX 3cm sa 7 zona tvrdoće

1  SOFT PENA 4cm

1  3D SKY CELL pena 7cm

1  3D PU pena 7cm

1  Zaštitno platno

1  3D Filter skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom i antibakterijskom membranom. Sprečava kondezaciju i neutrališe toplotu.

Dušek 3D latex spada u grupu tvrđih dušeka i visine je 22 cm.

3D Latex se sastoji od 4 vrste pene: 3D Latex pene, Soft pene, 3D sky celle pene i 3D PU pene.

Osnova dušeka su PU I Sky Cell pena koje daju čvrstinu dušeku i one se postavljaju u visini od po 7 cm obe. Kombinacija PU i Sky Cell pene predstavljaju odličnu osnovu za dušek, jer PU pena daje čvrstinu i tvrdoću dušeka dok Sky Cell pena omogućava nesmetano cirkulisanje vazduha krpoz dušek.

Latex pena je prirodan materija koji se pravi od kaučuk a i postavlja se sa gorenje strane dušeka u visini od 3 cm.
Latex pena omogućava odličnu potporu, komfor, udobnost i relaksaciju celokupnog tela, koja je neophodna svakom coveku posle napornog dana. Latex je jedna je od najkvalitetnijh i najprirodnijih vrsta penekoje se nalaze na tržištu. Ovaj materijal pruža čvrstu a prilagodljivu podlogu za spavanje.

Latex pena koja se koristi u izradi dušeka 3D Latex poseduje 7 zona tvrdoće, koje omogućavaju kvalitetniju potporu telu.

Pored 3D Latex pene posebnu udobnost ovom dušeka daje i sloj SOFT pene u visini od 4cm. Soft pena je pena mekana pena visokog kvaliteta koja se postavlja ispod latex pene kako bi omogućila maksimalnu udobnost i osećaj relaksacije.

3D Latex poseduje kvalitenu skidajuću štepanu navlaku, koja u sebi sadrži antialergijsku i antibakterijsku zaštitu koja sprečava skupljanje bakterija i grinja. Navlaka sprečava kondenzaciju i neutrališe toplotu.

Ukoliko želite da iskusite maksimalnu relaksaciju i superioran komfor onda je 3D Latex pravi izbor za vas.