King Topper predstavlja pravi izbor sa sve one koji žele udoban dušek srednje tvrdoće koji će im obezbediti udoban i kvalitetan odmor.

Sastav:

PU pena 4cm
Džepno jezgro 16cm
ECOFILC tvrdo impregniran
SKY CELL pena 2 cm (obostrano)
Zaštitno platno
YUFLIN
Štepana neskidajuća navlaka (na dušeku) sa antialergijskom zaštitom (80% pamuk i 20% poliester)
Štepana neskidajuća navlaka (na topperu) sa antialergijskom zaštitom (80% pamuk, 15% poliester i 5% viskoza)
Dušek King Topper je visine 25 cm. Ono po čemu se razlikuje od ostalih dušeka je njegov gornji sloj, tj toper. Topper je punjen sa 4cm PU pene. Zahvaljujući topperu dušek se čini tvrđim nego što to zaista jeste, istovremeno pružajući dodatnu udobnost.

Ovaj dušek predstavlja kombinaciju džepnog žičanog jezgra i PU pene u cilju postizanja što veće udobnosti.

Pri izradi King Toppera dušeka je korišćena tehnologija džepnog žičanog jezgra koja nudi izuzetnu podršku pomoću opruga koje su individualno upakovane u platnene džepiće.

Džepići se ponašaju kao klipovi što im omogućava da se pomeraju nezavisno jedan od drugog. Ovo dovodi do pravilne raspodele težine i smanjenja prenošenja pokreta sa jedne na drugu stranu dušeka. Džepići pružaju i udobnost i potporu dok se pomeraju u skladu sa Vašim oblikom i pokretima tela tokom spavanja.

Ovaj model dostupan je samo u bračnoj varijanti i to u dimenzijama: 140×200, 160×200 i 180×200.

King Topper dušek ima dve navlake: navlaku na toperu i navlaku dušeka. Toper ima neskidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80 % pamuka, 15 % poliestera i 5% viskoze. Ostatak dušeka ima takođe neskidajuću štepanu navlaku sa antialergijsko zaštitom koja se sastoji od 80% pamuka i 20 % poliestera.