Francuski Ležaj Thermo Regulate

Original price was: 135.572 din.Current price is: 94.900 din.

Francuski krevet Bio Balance

Original price was: 161.287 din.Current price is: 112.900 din.
Vreme je da upoznamo Armis Bed Bio Balance set dušeka! Ovaj jedinstveni dušek nudi vam udobno spavanje sa dodatnom podrškom koju pruža tokom noći. ArmisBioBalance dušek pruža savršenu udobnost tokom spavanja podržavajući svaku tačku vašeg tela pomoću tehnologije džepnih opruga koja se koristi u njegovoj unutrašnjoj strukturi.

Pružajući toplotnu udobnost svojom posebnom tkaninom koja pretvara telesnu toplotu u infracrvene zrake, minimizira probleme znojenja izazvane promenama temperature tokom noći, poremećaje sna uzrokovane okretanjem tokom spavanja i pomaže u balansiranju bolova u mišićima i telesne temperature. Tako se svakog jutra osećate odmornije i obnovljenije.

Bio Balance set posteljine je specijalno dizajniran da poboljša kvalitet vašeg sna. Iznenadiće vas svojom vrhunskom tehnologijom i jedinstvenim karakteristikama.

S obzirom da većinu svog života provodite spavajući, bio bi logičan izbor da odaberete Armis Bed Bio Balance set dušeka kako biste imali najbolje iskustvo spavanja. Napravite korak sada da se razmazite i poboljšate kvalitet sna!

Dušek Thermo regulate

Original price was: 57.072 din.Current price is: 39.950 din.
Thermo Regulate dušek Nova revolucija počinje u svetu spavanja! Termoregulacioni krevet vas svojim inovativnim karakteristikama vodi do vrhunca opuštanja i udobnosti. Thermo Regulate otkriva svoju razliku sa svojim posebnim opružnim sistemom koji u potpunosti podržava vaše telo bez ometanja vašeg iskustva spavanja.

Sa Thermo Regulateom, na vas neće uticati pokreti osobe sa kojom delite krevet. Thermo Regulate razume različite potrebe za temperaturom tela vašeg tela i vašeg partnera i stvara najprikladniju strukturu za hlađenje sa svojom posebnom tkaninom i nitima. Na ovaj način maksimizira udobnost spavanja za oboje i sprečava znojenje.

Thermo Regulate je dizajniran od tkanina vrhunskih brendova, inspirisan sportom i prirodom. Zahvaljujući ovoj posebnoj strukturi, održava vas toplim zimi i hladnim leti, stvarajući efekat klimatizacije. Njegove posebne niti menjaju boju i oblik u skladu sa temperaturom vašeg tela, pružajući optimalnu udobnost tokom spavanja.

Thermo Regulate dušek, koji se može koristiti sa obe strane, nudi vam dva različita nivoa tvrdoće: srednje mekan i srednje tvrd. Možete imati različito iskustvo spavanja na različitim površinama istog kreveta. Thermo regulate štedi vas od pomisli da morate kupiti drugi krevet i pruža vam idealan komfor za spavanje.

Thermo Regulate dušek kombinuje tehnologiju i udobnost kako bi pružio savršeno iskustvo spavanja. Dok vas opušta, podržava vaše telo i sprečava poremećaj sna. Uživajte u osvežavajućem i udobnom iskustvu sna svake noći uz Thermo Regulate

Dušek Barok plus

Original price was: 55.729 din.Current price is: 39.010 din.
Elegancija i udobnost spajaju se sa baroknim krevetom, koji će vašu spavaću sobu pretvoriti u palatu. Ovaj poseban krevet ističe se svojim inovativnim karakteristikama i nudi vam savršeno iskustvo spavanja.

Armis Smart Spring Sistem koji se koristi u baroknom krevetu pruža savršenu podršku vašem telu. Svaka opruga radi odvojeno, potpuno se prilagođava prirodnom obliku vašeg tela tokom spavanja, omogućavajući vam da se osećate energično kada se probudite. Pletena tkanina povećava osećaj mekoće na dušeku, dok silikonska vlakna pružaju dodatnu udobnost.

Cirkulacija vazduha je jedna od najvažnijih karakteristika baroknog kreveta. To znači udobniji san i osećaj hladnoće.

Dizajniran u skladu sa ergonomijom tela, barokni dušek nudi odličnu podršku u svakom položaju za spavanje. Osiguravajući pravilno poravnanje leđa i kičme, poboljšava kvalitet vašeg sna i omogućava vam da se ujutro probudite odmorni. Stepen podrške dušeka je srednji i nudi idealnu ravnotežu.

Duchanel tkanina koja se koristi u baroknom krevetu nudi eleganciju i izdržljivost zajedno. Ova posebna tkanina obezbeđuje dugovečnost vašeg dušeka i takođe nudi elegantan izgled. Na ovaj način daje luksuznu atmosferu vašoj spavaćoj sobi. Ako tražite i estetski izgled i vrhunski komfor, barokni krevet je za vas! Ovaj krevet, gde se spajaju elegancija i udobnost, ističe se svojim inovativnim karakteristikama kao što su Armis Smart Spring Sistem, pletena tkanina i silikonska vlakna. Napravite korak sada da doživite nezaboravno iskustvo spavanja sa baroknim krevetom!