O nama

Salon nameštaja

Casa Grande Niš

Dugogodišnje iskustvo u nameštaju, istančan ukus i marljiv odabir materijala brzo je izdvojio salone nameštaja CASA GRANDE na tržištu kao vodeći salon čija ponuda prati visok kvalitet uz povoljnu cenu.

Već više od 15 godina Casa Grande Nameštaj pažljivo sluša i prati potrebe svojih potrošača, trudi se da izađe u susret svim potrebama i željama i zahtevima.

Profesionalizam, nenametljivost, kvalitet proizvoda i usluga, ozbiljni domaći i ino partneri kao i povoljne cene doveli su Casa Grande na visok nivo.

Kvalitet, dizajn i pristupačnost su prednosti kojima se saloni Casa Grande ponose. Kupujući naše proizvode štedite Vaš novac i investirate u kvalitet Vašeg života.

Takođe nudimo nameštaj visoke esteske vrednosti, moderan dizajn i beskompromisan kvaliet koji predstavljaju standard od kojih ni posle 15 godina ne odstupamo.

Ugaone garniture, trosedi, dvosedi, fotelje, ležajevi, programi za dnevni boravak, predsoblja, kuhinje, spavaće i dečje sobe predstavljaju naš prodajni program čija udobnost i funkcionalnost može zadovoljiti potrebe najzahtevniijeg savremog kupca.

Dobrodošli u svet nameštaja.

Upoznajte naš stručni tim

Naš tim

Vam nudi savremen koncept opremanja enterijera, kroz poslove inzinjeringa, projektovanja i proizvodnje.

Unosimo ideje u Vaš život

Da li imate ideju za uređenje Vašeg doma?

Imamo poseban tim stručnjaka koji Vaše ideje sprovode u delo.

Besplatna isporuka

i montaža na teritoriji Niša za kupovinu preko 25.000 din

Ideje za Vaš dom

najbolji dizajn enterijera za uređenje Vašeg doma

Raznovrsna ponuda

kvalitet, dizajn i pristupačnost su prednosti kojima se ponosimo

Odloženo plaćanje

proizvode iz naše ponude platite na 6 rate bez kamate

Korpa
Shop
Moj nalog