Prikazano 1 – 12 od 78 proizvoda

Casa Grande ponuda nameštaja

Stolica C-036

12.900 din
Stolica C-036 sa naizgled klasičnim sedlom i nogama, ali polukružni dodatak za leđa daje joj veliku podršku i moderan dizajn. Karakteristično je da mogu biti u dva različita i obojiće prostor po vašoj želji. Noge su izrađene od punog drveta bukve / hrasta ili oraha. Lako se kombinuje sa bilo kojim stolom, posebno sa okruglim stolovima. Ova stolica ulepšava svaki prostor od kuće do restorana. Zbog mogućnosti kombinovanja boja i svog modernog dizajna, pronalazi veliku primenu u opremanju ugostiteljskih objekata.

Stolica C-027

11.900 din
Moderan dizajn i kombinacija funkcionalnosti i udobnosti uz korišćenje najkvalitetnije pažljivo odabrane tkanine za nameštaj što ovaj komad nameštaja čini pravim izborom za kompletno opremanje restorana, hotela, konferencijskih sala i naravno vašeg doma. S-027 je napravljen od metalnog okvira, a naslon i deo za sedenje prekriveni su sunđerom i netkanim tekstilom. Pored onoga što imamo sa metalom, imamo i drvene noge za sve one koji ne žele da idu dalje od klasike, u nijansama bukve, hrasta, oraha i pastelnim nijansama.

Stolica C-031

13.940 din
Udobna polufotelja u kojoj ćete pronaći svoju zonu komfora i nećete želeti da napustite. Nema oštrih ivica, topao pogled koji će svaki prostor obeležiti notom profinjenosti i vedrine. To može biti kombinacija dve boje sa zakošenim nogama od punog drveta bukva / hrast / orah.

Stolica C-024/M

12.870 din
Ova stolica je dokaz moderne elegancije u minimalističkom dizajnu. Metalna konstrukcija potpuno prekrivena glatkim somotom sa širokim spektrom boja, koju odlikuje prefinjeno, ali impresivno šivenje u kvadratima koje ulepšava stolicu. Tanke konusne noge u kolekciji dostupne za izradu od hrastovog drveta oko cele stolice.

Stolica C-027/M

12.900 din
Za sve one koji prate trendove, C-027 / M je vrlo pogodan. Čvrsto sedlo presvučeno sunđerom i metalnim nogama za beskrajnu eleganciju. Tapacirani mekani i najkvalitetniji nameštaj od tkanine, pričvršćeni dugmadima koji mu daju kraljevski šarm i notu luksuza. Stolica je dostupna i sa nogom od penastog drveta S-027. Nalazi se u sve naše stolice za ručavanje i smatramo je jednim od naših najprodavanijih modela.

Stolica C-034/M

12.870 din
Stolica C-034 / M svojim industrijskim izgledom daje drugačiji sjaj vašem domu, kafiću, salonu, kancelariji ili bilo kojoj sobi. Odabir najkvalitetnijih materijala u proizvodnji ove stolice garantuje izdržljivost tako da je možete koristiti godinama. Metalne noge koje padaju bočno i visokokvalitetna presvlaka daju sigurnost ovoj stolici.

Stolica C-021

9.828 din
Lepota je u jednostavnosti. Drveni okvir izrađen od drveta bukve ili hrasta ima široki pravougaoni naslon koji se spaja na obe strane sedla i osećate se kao da sedite u fotelji. Naslon ojačan elastičnim trakama koje se protežu do sedla, dopunjeno oprugama i sunđerom za garantovanje udobnosti, a na kraju obloženo glatkim somotom sa dinamičnom bojom daje jedinstveni izgled.

Stolica C-022

10.590 din
Udobna tapacirana stolica koja pleni modernom, mirnom elegancijom i jasno definisanim dizajnom. Idealan je za kombinovanje sa više stilova nameštaja. Visoki blago zakrivljeni naslon čini stolicu vrlo udobnim i estetskim komadom nameštaja za sedenje. Da bi se zagarantovao komfor u proizvodnom procesu, naslon je ojačan elastičnim trakama koje se nastavljaju na sedlu dopunjenom oprugama i sunđerom. Mogućnost atraktivnih boja na presvlaci čini stolicu još jedinstvenijom.

Stolica C-022/K

12.900 din
Ova elegantna stolica je divan detalj za stilsku trpezariju koja će vam omogućiti da udobno sedite, naglašavajući moderan ili rustičan enterijer. Elegantan okvir napravljen je od drveta bukve ili hrasta. Sa blago nagnutim zadnjim nogama za razliku od prednjih, visoki naslon koji je preklopljen na vrhu i dodatno ukrašen Česterfildom, odražava dizajn ovog dela bezvremenskom elegancijom. Naslon za veću udobnost ojačan je elastičnim trakama koje se nastavljaju na sedlu upotpunjene oprugama i sunđerom. Konačne detalje boje drveta i presvlake ostavljamo vama.