Prikazano 1 – 12 od 23 proizvoda

Casa Grande ponuda nameštaja

Dušek Classic

9.100 din
Classic se ubraja u grupu dušeka sa žičanim jezgrom. Ovaj model predstavlja kombinaciju udobnog dušeka i povoljne cene. Dušek klasik predstavalja idealno rešenje za pomoćne ležajeve namenjene povremenom spavanju na njima.

Dušek DuoLatex

59.000 din
Dušek DuoLatex se ubraja u najkvalitetnije i najudobnije dušeke u našoj celokupnoj ponudi. Ukoliko želite tvrđi, kvalitetan i udoban dušek onda je Duolatex pravi izbor za vas.

Dušek Economic

5.650 din
Ekonomik plus je dušek nižeg kvaliteta koji je predviđen za male kilaže. Sastoji se od sky cell pene i navlake. Visina ovog dušeka je 10cm. Dušek poseduje i skidajuću navlaku koja nije štepana. Vrlo je praktičan i lak za transport pošto se pakuje u rolni.

Dušek Economic Plus

7.600 din
Economic plus je dušek nižeg kvaliteta koji je predviđen za kilaže do 40 kg. Ovaj model dušeka predstavlja odličnu kombinaciju kvalitete i cene. Ubraja se u srednje tvrde dušeke.

Dušek Elite

99.350 din
avršen dušek za idealan psihofizički odmor i opuštanje. Ono što ga karakteriše je vrhunska kombinacija visokokvalitetnih materijala idealne gustine i tvrdoće.

Dušek Exlusive

80.700 din
Exclusive dušek nudi viši nivo podrške uz superioran komfor. Exclusive dušek je idealan izbor za sve one koji vole vrlo visoke dušeke. Svojom visinom od čak 30 cm omogućava olakšano ustajanje iz kreveta svima onima koji imaju problema sa kukovima i kolenima.

Dušek King Topper

53.500 din
King Topper predstavlja pravi izbor sa sve one koji žele udoban dušek srednje tvrdoće koji će im obezbediti udoban i kvalitetan odmor.

Dušek Koko

32.950 din
Koko je odlična kombinacija kvalitene izrade i povoljne cene. Omogućava odličan odmor i relaksaciju i pospešuje pravilan razvoj kičme kod mlađih osoba

Dušek Latex

65.600 din
Ukoliko više volite čvršće dušeke onda je Latex pravo rešenje za vas, jer se prilagođava telu ali ipak nemate utisak da “tonete” u njega kao što je slučaj sa memorijskom penom. Ovo je model koji omogućava ubrazanu relaksaciju I opustanje nakon dugih I napornih dana.

Dušek Lavander

67.450 din
Lavander je jedini model dušeka sa dva sloja džepnog jezgra koje obezbeđuju duplu udobnost. Spada u dušeke premium kvaliteta sa visinom od 30 cm. Ono po čemu se još ovaj dušek razliku u odnosu na ostale na tržištu je platno sa svojstvima lavande koja deluje kao sredstvo za ublažavanje anksioznosti i kao sedativ, povećava relaksaciju i smirenost i pomaže nam da lakše zaspimo.

Dušek Medikot

31.100 din
Medikot je jedini penasti dušeka koji je dvostran tj. ima zimsku i letnju stranu. Medikot je odličan dušek za sve osobe kojima se preporučuje da spavaju na tvrđim dušecima.