Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Casa Grande ponuda nameštaja

Stolica Aleksis C-038

17.630 din
Naša trpezarijska stolica Alekis je garancija udobnosti i kvaliteta. Polukružni naslon doprinosi anatomskom sedenju i satima uživanja.

Stolica Azalia velvet

16.900 din
Stolica, somot tkanina: Tamnoplava, okvir: metal, boja: crna mat. Sedište se rotira za 180 stepeni, sa funkcijom vraćanja u početni položaj

Stolica Rodos C

12.900 din
Stolica Rodos C izradjena je od punog drveta. Mogućnost odabira boje drveta i boje štofa po želji kupca.

Stolica Aurora C-036

16.340 din
Stolica C-036 sa naizgled klasičnim sedlom i nogama, ali polukružni dodatak za leđa daje joj veliku podršku i moderan dizajn. Karakteristično je da mogu biti u dva različita i obojiće prostor po vašoj želji. Noge su izrađene od punog drveta bukve / hrasta ili oraha. Lako se kombinuje sa bilo kojim stolom, posebno sa okruglim stolovima. Ova stolica ulepšava svaki prostor od kuće do restorana. Zbog mogućnosti kombinovanja boja i svog modernog dizajna, pronalazi veliku primenu u opremanju ugostiteljskih objekata.

Stolica Kloi C-027/M

16.550 din
Za sve one koji prate trendove, C-027 / M je vrlo pogodan. Čvrsto sedlo presvučeno sunđerom i metalnim nogama za beskrajnu eleganciju. Tapacirani mekani i najkvalitetniji nameštaj od tkanine, pričvršćeni dugmadima koji mu daju kraljevski šarm i notu luksuza. Stolica je dostupna i sa nogom od penastog drveta S-027. Nalazi se u sve naše stolice za ručavanje i smatramo je jednim od naših najprodavanijih modela.

Stolica Frančeska C-035

16.340 din
Kvalitetna stolica specifičnog oblika i blagi naslon za ruke, sa prazninom u sredini koja je čini atraktivnom i drugačijom od ostalih. Stolica može biti izrađena od punih nogu bukve / oraha / hrasta. Dan zasedanja pokriven je visokokvalitetnim materijalom koji birate iz velike palete tapaciranog nameštaja. Stolica će uneti eleganciju na vaš sto, uklopiti se u bilo koji prostor i pružiti vam osećaj udobnosti i pouzdane podrške.